Насоки

Внесете ја вашата адреса на доставаСкара Лесковац - Спроти Мајчин дом

Насоки

Внесете ја вашата адреса на доставаСкара Лесковац - позади Телекабел

ВО ОВОЈ МОМЕНТ ВРШИМЕ ДОСТАВА САМО ПРЕКУ “KORPA” И “КЛИКНИ ЈАДИ”

Имате сугестија или ви е потребно нешто друго?

Вашето мислење и сугестии се секогаш добредојдени и ни се од витално значање за континуирано подобрување на нашиот квалитет на храна и брзина на испорака. А доколку сакате да не инфомрирате за потенцијална соработка, вработување или имате потреба од друг вид на информации – слободно контактирајте нè преку контакт формата подолу.

Порака од веб страна

Вашето Име:
E-Mail Адреса:
Мобилен:
Порака:
ANTI-SPAM Заштита: 1 + 8 = ?

Скара Лесковац

спроти Мајчин дом

Васко Карангелески бб,
Аеродром, Скопје
Телефон: +389 (2) 244 25 44
Мобилен: +389 (0)72 22 23 90
Email: order@leskovac.mk

Скара Лесковац

позади Телекабел

бул: Јане Сандански 77-3/3,
Аеродром, Скопје
Телефон: +389 (2) 244 73 51
Мобилен: +389 (0)70 55 57 55
Email: order@leskovac.mk

Подигање

понеделник – четврток: 09:00 – 22:00
петок – сабота: 09:00 – 23:00
недела: 09:00 – 22:00