Највкусните лесковачки сендвичи и тостови доставени до вашата врата!

Нарачајте достава преку “One Stop Shop – ASAPLY APP” или подигнете ја сами од нашата локација.

ВО ОВОЈ МОМЕНТ ВРШИМЕ ДОСТАВА САМО ПРЕКУ “ONE STOP SHOP” И “ASAPLY APP”
Број за телефонски нарачки за достава 15911

понеделник – четврток: 09:00 – 22:00
петок – сабота: 09:00 – 23:00
недела: 09:00 – 22:00

НАШИОТ ИЗБОР НА

ЛЕСКОВАЧКИ СЕНДВИЧИ

Лесковачка плескавица

Плескавица: 200 гр.

130 ден
Шарска плескавица

Плескавица со кашкавал: 200 гр.

140 ден
Гурманска плескавица

Плескавица со сланина и кашкавал: 200 гр.

150 ден
Лесковачка со кајмак

Плескавица: 170 гр.

Кајмак: 30 гр.

160 ден
Лесковачка голема (турбо)

Плескавица: 225 гр.

150 ден
Гурманска голема (специјалка)

Плескавица со сланина и кашкавал: 240 гр.

170 ден

СОЧЕН ТОСТ

ПО ВАШ ВКУС