КОМБО – Гурманска со помфрит + Скопско
Original price was: 290 ден.Current price is: 249 ден.
-14%
КОМБО – Лесковачка со помфрит + Coca-Cola
Original price was: 250 ден.Current price is: 229 ден.
-8%
КОМБО – Пилешки стек во интегрална тортиља + Coca-Cola Zero
Original price was: 220 ден.Current price is: 209 ден.
-5%
КОМБО – Полнета шарска со помфрит + Coca-Cola
Original price was: 270 ден.Current price is: 239 ден.
-11%