Лесковачка мала (детска)

Плескавица: 125 гр.

130 ден
Лесковачка плескавица

Плескавица: 200 гр.

150 ден
Шарска плескавица

Плескавица со кашкавал: 200 гр.

160 ден
Гурманска плескавица

Плескавица со сланина и кашкавал: 200 гр.

170 ден
Лесковачка со кајмак

Плескавица: 170 гр.

Кајмак: 30 гр.

190 ден
Лесковачка голема (турбо)

Плескавица: 225 гр.

170 ден
Гурманска голема (специјалка)

Плескавица со сланина и кашкавал: 240 гр.

190 ден
Македонска плескавица

Плескавица: 200 гр.

160 ден

Се вчитува...

Нема повеќе производи