Полнета шарска

Плескавица со кашкавал и печурки: 200 гр.

Плескавица со кашкавал и печурки: 200 гр.
135 ден
Лута плескавица

Плескавица: 200 гр.

Плескавица: 200 гр.
125 ден
Домашен колбас

Колбас: 150 гр.

Колбас: 150 гр.
125 ден
Вешалица свинска

Вешалица: 180 гр.

Вешалица: 180 гр.
145 ден
Пилешки стек

Пилешки стек: 180 гр.

Пилешки стек: 180 гр.
125 ден
Полнет стек

Полнет стек: 220 гр.

Полнет стек: 220 гр.
150 ден
Пилешки батак

Батак: 180 гр.

Батак: 180 гр.
125 ден

Се вчитува...

Нема повеќе производи